2011 m. birželio 27 d., pirmadienis

4 didelės, 4 vidutinės ir 5 mažos dėžės (simboliškai nuo "Bosca" šampano), apytiksliai 31 pakaba ir vienas didelis lagaminas rūbų, 2 šiukšlių dėžės (į vieną kurių puikiai telpa senas miegmaišis) + viena labai maža, tai gal nesiskaito, mikrobangų krosnelė, spausdintuvas, pora pagalvių, kėdė, dvigulis pripučiamas čiužinys ir palapinė - tokia štai mano materialaus "turto" deklaracija.

Kai šiaip galvoji - nedaug, o kai reikia kraustytis - pora savaičių (nereguliaraus) pakavimo ir beveik 2 valandos sunkaus fizinio darbo :) Bet jau viskas. AČIŪ Viltei, Sauliui ir mamai su Rūta už visokeriopą (ypatingai fizinę ir moralinę) pagalbą!


Va sėdžiu dabar tuščiame saulėtame bute ir galvoju - o kam gi man apskritai reikėjo 3 pripučiamų čiužinių (2 šiandien atsikračiau), kam man ta palapinė, kurioje miegojau vos vieną kartą, radau ir suknelę, pirktą Anglijoje dar su etiketėmis...


Įdomus jausmas niekur ir nuo nieko nepriklausyti, bet, iš tiesų, man patinka turėti darbą, namus, rutiną... Nors atrodo, kad ieškau laisvės, iš tiesų - ieškau naujo pastovumo :)


M.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą