2011 m. liepos 6 d., trečiadienis

Skrendu, iki

Renginys, nelabai vykusiu pavadinimu "Atseit išleistuvės" visai neblogai pavyko - ačiū visiems, kas atėjo, paskambino, parašė. Ačiū tiems, kas padovanojo milžiniško dydžio LT vėliavos spalvų auskarus (kad galėčiau pasipuošti per krepšinio čempionatą), ačiū už žurnalą kelionei ir nuostabų dienoraštį, ačiū už didžiulį palaikymą, "krūvą" geriausių linkėjimų, daug apkabinimų ir bučkių! 

Šiandien prie Šv. Kotrynos bažnyčios su pulkeliu tautiečių 21 val. sugiedojau Tautinę giesmę ir pajutau, kad (kaip kvailai beskambėtų) jau pradedu laukti spalio. Man patinka čia..:) Vakar atrodė, kad noriu jau kuo greičiau išvažiuoti, o šiandien šiek tiek liūdna, kiek baisoka ir visai visai nesitiki...Pasiilgsiu.

Na ir šiek tiek info (kam ji įdomi). Ryt išskrendu iš VNO 6:30 val ryto, dieną praleisiu LND, o 20:40 val skrydis į Dubajų. Ten 2.5 val. laukimo ir tada į Cape Town'ą, kuriame, LT laiku atsidursiu penktadienį, liepos 8 d. 17:30 val. Kur apsistoti jau turiu ir būsiu pasitikta oro uoste, o paskui jau žiūrėsim :)
Kai įsitikinsiu, kad veikia mano pernykštis PAR telefono nr., parašysiu pigiausią skambinimo būdą.

Iki susirašymo.

M.












2 komentarai:

  1. Man patinka tavo blogas, ypac, kad jis keicia po truputi savo isvaizda - kaip kokia moteris kokete:)))

    bet ne apie bloga cia, o apie tave! as jau irgi laukiu taves sugriztant, bet 3 menesiai praleks kaip diena. zinau is patirties, nes ir mums vakar buvo 3 menesiai, o vis dar jauciames tokie sviezuciai:)))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveikinu smagiai paskraidžius, tikiuosi tave maloniai sutiko liūc i begemoc.

    AtsakytiPanaikinti