2011 m. rugpjūčio 9 d., antradienis

Nonkululeko. Banglentė. Tinginys. Can't hug every cat.

Kartais gyvenimas juokingas (maniškis tai iš tiesų gan dažnai). Visa praeita savaitė buvo sąlyginai rami, o va per paskutines 2 dienas net keli įdomūs įvykiai nutiko.

Sekmadienį mano draugo Zayne'o šeima pagamino maisto, kurį kartu su juo vežėme į našlaičių prieglaudą. Ten sutikau vidutinio amžiaus afrikietę moterį. Ji keistai pažiūrėjo į mane ir paklausė, koks mano vardas. Tada pasakė: "Tavo vardas dabar Nonkululeko. Kiekvienas, atvažiavęs į Afriką gauna vardą. Šis vardas reiškia laisvę (Xhosa kalba)". Užrašė man tą vardą ant popieriaus lapelio. Turiu jį savo kambaryje ir galvoju, kokia būtų sutrumpinta versija :)

Vakar su savo stažuotės kolegėmis buvome Muizenberg'e - viename populiariausių banglentininkų paplūdimių. Kol kas mano gebėjimai šiame sporte praktiškai lygūs nuliui, gal kokioms 3,5 sekundės sugebėjau pakilti iš gulimos padėties, bet labai smagu! Labai džiaugiuosi, kad pabandžiau ir kol dar esu čia bandysiu patobulėti :)
Į traukinius negalima neštis kirvių :)

Random

O vakare, apėmus nostalgijai "Barclays", namuose pagaminau didelio populiarumo sulaukusį "Tinginį". Dabar visi galvoja, kad aš puiki kulinarė/konditerė :) Linkėjimai z/OS :)!


Vakar namie nettikėtai įvyko mini Youtube vakarėlis (kaip kad kartais LT būna). Pasidalinu atradimais (tuo, ką mano namiokai man parodė ir ką atsiminiau): "senovinė" PAR grupė "Mango Groove" http://www.youtube.com/watch?v=w4HJfcecgos (man labai labai) + 2 juokingi filmukai (pirmas juokingesnis :))
http://www.youtube.com/watch?v=sP4NMoJcFd4
http://www.youtube.com/watch?v=EwTZ2xpQwpA
Žavi mane čionykštė kultūra, ypatingai muzika ir energija...

Pasiilgau visų.
M.





1 komentaras:

  1. Labai noretusi issamesnio apraso bandant pakilti is gulimos pozicijos ant vandens :DDD

    AtsakytiPanaikinti