2011 m. rugsėjo 12 d., pirmadienis

Kodėl šį rugsėjį mieliau būčiau LT

Prasidėjo mano trečias mėnuo PAR. Daug pamačiau, išmokau, išgyvenau, bet dabar jaučiuosi tarsi būčiau gyvenusi čia visą amžinybę ir į gyvenimą po truputį įsliūkina rutina. Viskas daugmaž pažįstama, dienos (ypatingai pirmadienis - penktadienis) gan vienodos. Liko 3 savaitės darbo mokykloje, paskui 3 savaitės atostogų (tarsi dar negana :)), o spalio 21 d. - trijų dienų kelionė namo :) t.y. Vilniuje nusileisiu spalio 23 d.

Šis rugsėjis Lietuvoje atrodo toks viliojantis. Daug atiduočiau už galimybę pajusti krepšinio čempionato atmosferą "gyvai" - seku naujienas, mintimis palaikau saviškius, bet tai toli gražu ne tas pats! Su vietiniais čia nebent apie regbį ar futbolą galima pasikalbėti...

Ir dar būčiau labai norėjusi sudalyvauti Vilniaus maratone. Nuostabu, kiek daug pažįstamų šiais metais bėgo! Šaunuoliai JŪS VISI :) Sveikinu! Būtinai apibėgsiu kokį sveikinimo ratą aplink rajoną Jūsų garbei :)!

Ir paskutiniai mokslo metai jau prasidėjo...ojojoj, kaip bus sunku grįžus po šitokios ilgos tinginystės...bet kartu vilioja tas egzaminų stresas, rašto darbai, bakalaurinis..:) Priminkite man šitą įrašą po kelių mėnesių, prašau :)

Didžiausi linkėjimai visiems!
Pasiilgau,

M.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą