2011 m. rugsėjo 17 d., šeštadienis

Šiandien rašau todėl, kad seniai nerašiau. Kadangi pradėjau šį blogą, jaučiu pareigą bent kartą per savaitę pranešti apie save, o apie ką rašysiu iki dabar nežinau :)

Mokykloje dirbti liko 2 savaitės. Stažuotei einant į pabaigą, kaip visada, kai laikas atsisveikinti, darosi liūdna...Jau dabar jaučiu, kad pasiilgsiu. Su keliais vaikais ypatingai susidraugavau, susikūrėme savo mažas tradicijas, pvz. su vienu kas rytą dainuojame tą pačią dainelę "If you're happy and you know it clap your hands" ir šiek tiek pažaidžiame gaudynes, nes jam ne pro šalį pasportuoti :), su kitu žaidžiame įsivaizduojamą regbį, dar su vienu kasdien susitikę mokyklos koridoriuje stipriai apsikabiname... Su kelių draugų pagalba mažajam Will Smith'ui nupirkome kelnes, marškinėlius, batus ir priešpiečių dėžutę. Jis nelabai supranta, kas vyksta, bet kiekvieną rytą man šypsosi pačia gražiausia šypsena. Ačiū tiems, kas padėjo. Iš visos širdies!

Čia pavasaris...žydi gėlės, dažnai šviečia saulė, ilgėja dienos...Vieną vakarą labai susimaišiau - iš mėnulio formos bandžiau atspėti, ar delčia, ar priešpilnis, bet mano žinomas "p" ir "d" metodas kažkaip nesuveikė. Tik po kurio laiko supratau, kad esu kitoje žemės rutulio pusėje, kur viskas atvirkščiai..:)

Gero savaitgalio iš kitos pusės :)!

Labai pasiilgau,
Milda

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą