2012 m. balandžio 12 d., ketvirtadienis

Pavėluotai apie Portlandą



 


...arba dar viena vieta, kurioje tikrai būtų gera gyventi. Visiškai kaip serialo "Portlandia" pirmojoje serijoje skambėjusioje dainoje: "The dream of the 90's is alive in Portland" :)

Praėjus beveik visai darbo savaitei, sunku tiksliai atsiminti, kas ir kaip ten buvo, tad šiandien rašau remdamasi laisvųjų asociacijų metodu :)

Portlandas - pats žaliausias kada nors matytas miestas, kur saulė švietė visą laiką (nors, orų statistika remiantis, ten lyja 155 dienas per metus!). Atsimenu dviračius, didelę upę,daug sportuojančių žmonių, nerealius barus, didžiules "VooDoo" spurgas, ilgą kelionę kalnais, didžiausią knygyną, pačius svetingiausius namų šeimininkus, normalią kavą!, pakelės užkandinę, lygiai tokią, kaip iš Lady Gagos ir Beyonce klipo.

Kol dar atsimenu, rekomenduoju Marijaus atrastą airbnb.com nakvynės paieškos būdą, kaip patį pigiausią ir linksmiausią iš kada nors bandytų.

Dėl vis dar apsnigtų ir uždarytų kelių Yellowstone National Park keliamas į paskutinį savaitgalį, o šiam, be dviejų BBQ kol kas rimtų planų nėra, bet esu visiškai tikra, kad atsiras.

Nors čia gera, bet pasiilgau namų. Linkėjimai pavasarėjančiai Lietuvai!

M.x x x

Galvojom, kad "Paramount" kalnas, bet ne...


Japanese gardens
Still Japanese gardens

Japanese gardens 2
Ir dar viena iš ten

                                                     Marijus, Rokas ir Lemūro nugara







1 komentaras: