2013 m. birželio 16 d., sekmadienis

Upside down

 

Kaip žiemą LT, taip ir žiemą PAR viskas šiek tiek sulėtėja. Mažėja piknikų ir pramogų lauke, saulės vonių pliažuose, daugėja serijalų ir vakarienių "out" su draugais. Nuo praėjusio blog'o įrašo susipažinome su Keiptaune gyvenančiais ar besisvečiuojančiais žmonėmis iš Azarbaidžano, Švedijos, Olandijos, JAV, Kinijos, Ganos, Baltarusijos, Čilės, Singapūro, Ispanijos, Norvegijos. Per savaitę "sužiūrėjome" serijalą "Homeland", nusipirkome super turbo galingą dujinį šildytuvą, aš skaitau knygas be sustojimo, Zeinas žiūri golfą/regbį/tenisą/futbolą/kriketą irgi, bent jau mano nuomone, praktiškai be sustojimo.

Ko gero keisčiausias dalykas čia atsikrausčius tai, kad viskas atvirkščiai. Man iki šiol nesuvokiama, kad mano gimtadienis žiemą, kad birželis - šalčiausias metų mėnuo, kad dabar temsta 18 val., kad mėnulis iš kitos pusės (ir vaikystėje išmoktas metodas atskirti priešpilnį nuo delčios nebeveikia!). O įdomiausia ko gero buvo pamatyti sniegą (na, galbūt tiksliau sakant, šlapdribą) čia, kur, anot Čiungačangos filmuko turėtų būti nuolatinė vasara.
Tiesa, šaltas oras ilgai netruko, dabar dienomis vėl +20 (bet dauguma vietinių rengiasi taip, kaip mes gruodžio mėnesį) :)

Nuo praeito karto nieko įspūdingo nenutiko, pasitikrinau telefone, - net nuotraukų įdomesnių blog'ui nepririnkau. Bet kadangi senokai nerašiau, norėjau tiesiog "įsi-check'inti" ir pasisakyti, kad viskas mums gerai, kad dar tik vieną kartą teko į darbą važiuoti pasidėjus rankšluostį ant sėdynės (nes palikau atidarytą langą per naktį, bet stogas nekiauras:)), kad svajojame apie Kalėdų atostogas LT, bet mėgaujamės Afrika ir dar daug čia norime pamatyti ir nuveikti!

Didžiausi linkėjimai! Laikau kumščius, kad Lietuva sulauktų karštos ilgos vasaros :)

M.





















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą