2012 m. balandžio 1 d., sekmadienis

Boise, Idaho (kitokia Amerika)

Tik kur išvažiuoju ir iš karto norisi "pablog'inti". Oj pasiilgau!
Laba (rytą) iš Boise (tariama boi-si) Idaho valstijoje, JAV.

Su 3 naujais kolegomis būsime čia kone mėnesį, per kurį bandysime pramokti naujo amato :)

Kol kas atrodo, kad Boise - nieko itin įspūdingo, in the middle of nowhere ir toli nuo visko. Tačiau kartais geras oras (vakar +20, šiandien +10), žydi medžiai, daug erdvės ir tolumoje matosi kalnai. Demo:



Jeigu viskas eisis pagal planą, tai dar važiuosime į Portlandą, į Yellowstone nacionalinį parką ir dar vieną savaitgalį pasilikome nesuplanuotą - siurprizinį :) Pačiame Boise irgi galima palaipioti po kalnus, išsinuomoti dviračius ir prie viešbučio organizuoti BBQ :)

Pagaliau, po beveik 10 mėnesių trukusių atostogų grįžtu į normalų ir atsakingą suaugusių žmonių gyvenimą: Pr - P, 9 - 18 val. Nerealu buvo gauti pirmą atlyginimą už dvi paskutines kovo dienas po šitokios pertraukos! Dievinu darbą didelėse tarptautinėse kompanijose - kaip ir praėjusiame darbe, čia mane sutiko nauji pozityvūs žmonės ir naujos kultūros.

Bosas amerikietis, jo žmona šveicarė, namie su vaikais kalbantys prancūziškai savo namuose vaišino mus raclette, o vietinis amerikietiškas alus pasirodė daug kartesnis net už lietuvišką. Žmonės nerealiai mandagūs ir linksmi, bet knygyne literatūrai apie depresiją skirtos kelios lentynos...Prajuokino ir knygų apie dietas skyrius:

Dar kitoj pusėj viena buvo, tik netilpo į foto :)
Apskritai, nei didelio jet lag'o, nei kultūrinio šoko, tik va sekmadieniais čia nevažiuoja autobusai :)

O šitas matosi pro viešbučio langą :)


Bučkis.
M.




1 komentaras:

  1. Oho, Mildut! Kažką praleidau???... Koks darbas, kokie kolegos, koks dar Idaho! Vienu žodžiu - PAVYDŽIU ;D
    I.

    AtsakytiPanaikinti